marttitalja.fi emätin aukko

How to say "vaginal orifice" in Finnish

Vierailija: "Tyttö on nyt reilun vuoden, enkä ymmärrä miten en ole aikaisemmin sitä huomannut. Olen kyllä kuullut, että häpyhuulet voivat kasvaa yhteen, mutta voiko emättimen aukko umpeutua?

Uudella naisella liian väljä emätin? | Keskustelu | Kaksplus

Emätin on itsepuhdistuva elin, ja se erittää puhdistuakseen valkovuodoksi kutsuttua nestettä. Valkovuotoa alkaa erittyä usein jo runsas vuosi ennen kuukautisten alkamista. Suomen väestöliiton mukaan emätin on noin 6–12 cm pitkä normaalitilassa, mutta se joustaa ja venyy huomattavasti yhdynnän ja synnytyksen yhteydessä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Kyllä sulla emättimen aukko on, kun kuukautisveri valuu sieltä ulos. Se aukko ei näytä suoranaiselta reiältä, varsinkaan silloin, kun ei ole kiihottunut. Emättimen aukko on yleensä virtsa-aukon alapuolella, mutta anatomista vaihtelua voi olla. Kokeile sormella.

emätin aukko - Lapset yli 1 v - Suomi24 Keskustelut

Tiesittekö muuten, että tuota ilmaa tulee vain jos nainen on todella kiihottunut, ei muuten (siis jos on normaali pimpsa), sillä kiihottuessaan emätin aina laajenee jonkin verran. Eli tosi tiukan tuntuiselta voi tuntua juuri silloin, kun nainen ei ole " valmis" , itsekin sen huomaa.

Mikä on emätin? | Hyväkysymys.fi

Start studying NAISEN GENITAALIANATOMIA. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Keskustelu - Huomasin tänään, että tytölläni ei ole emätintä

emätin aukko

Joka kahdellasadannella poikavauvalla on epätäydellisesti sulkeutunut virtsaputki eli virtsaputken alahalkio, joka korjataan siirtämällä peniksen alapuolelle jäänyt virtsa-aukko kirurgisesti mahdollisimman lähelle terskan päätä. Murrosiässä ulkoiset sukuelimet suurenevat. Ensin alkavat suureta kivekset, sitten vasta penis.

Mikä on immenkalvo? | Hyväkysymys.fi

Fysioterapeutin käynti voisi auttaa tähän ja hän voi myös arvioida, onko jumpasta tilanteessasi hyötyä. Joskus myös emättimen aukko jää väljäksi, johon onkin vaikea jumpalla vaikuttaa. Myös gynekologin vastaanotolla voidaan arvioida emättimen tilannetta.

Emätin – Wikipedia

emätin aukko

löysä emättimen aukko - e200paul.com emätin aukko. Olen kyllä kuullut, että häpyhuulet voivat kasvaa yhteen, mutta voiko emättimen aukko umpeutua? ja tytöltä puuttuu emätin, kohtu,ja munasarjat.

Ahdas emätin? | Keskustelu | Anna

Emätin eli vagina yhdistää ulkoiset sukuelimet kohdunsuun kautta kohtuun. Emätin on noin 10 cm pitkä, mutta joustaa huomattavasti yhdynnässä ja synnytyksessä. Emättimen yksi ihmeellisimmistä piirteistä onkin sen joustavuus; sinne sopivat niin penis, lapsen pää kuin kuukautiskuppikin.

Mitä tehdä, jos emättimen aukko on todella tiukka? - YouTube

Hei, kyselen täältä neuvoa jos tietäisitte paremmin. Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Nainen on vain yhden synnyttänyt. Emätin ei ole edes erityisen kostea, mutta kunnon puristusta ei ole vaikka on kuulemma jumpannut. Penikseni on normaalia kokoa, noin 14cm/4cm ettei voi olla siitä kiinni.

NAISEN GENITAALIANATOMIA Flashcards | Quizlet

emätin aukko

Vierailija: "En ole synnyttänyt, mutta minulla on ihan säännöllinen ja erinomaisen tyydyttävä seksielämä. Mies on ehkä hitusen normaalia pienempi varustukseltaan, mutta mulle oikein passeli.Kuvittelin aina että emättimen suuaukko venyy käytössä, mutta katin kontit.

Sukupuolielin – Wikipedia

emätin aukko

Naisen sukupuolielimet jaetaan ulkoisiin ja sisäisiin sukupuolielimiin. Ulkoisiin kuuluvat häpykukkula ja häpyhuulet sekä emättimen aukko, immenkalvo, virtsaputki ja klitoris. Nämä ovat silmällä nähtävissä, eivät lantion sisällä piilossa. Sisäisiin sukupuolielimiin kuuluvat emätin, kohtu, munanjohtimet sekä munasarjat.

free gay porn siteshiipivä vittufirst time anal gayseksiä kanssaaasian gay sexwegw