marttitalja.fi mies saa vierasta pillua

vaimo antaa pillua vieraalle - keskusneiti.fi

mies saa vierasta pilluaKokeilimme parinvaihtoakin mutta se ei oikein toimi meillä, koska mieheni on niin kiinnostunut kuinka vaimo saa vierasta munaa. Mieheni fantasioi, että pääsis naimaan vieraan miehen spermalla liukastettua pimppiäni mutta olen vetänyt ehdottoman rajan siihen, että vieras mies käyttää aina kondomia.

Keskustelu - koska viimeksi sait vierasta miestä? | Seksi | Vauva

Eero painoi yhtäkkiä kasvonsa Tuulan alushousuille ja suuteli housujen alta erottuvaa häpyvakoa hellästi, mutta kuitenkin niin, että Tuula näytti nauttivan kosketuksesta. Tuntui sairaan kiihottavalta katsella vierasta miestä suutelemassa omaa vaimoaan siltä alueelta, jota olin pitänyt tähän saakka yksinoikeutenani.

mies saa pillua vaimon siskolta - iinfasadi.fi

Noin kahdeksan vuotta sitten. Meillä oli miehen kanssa silloin ongelmia suhteessa ja olimme eron partaalla. Mies oli työmatkalla ulkomailla ja minä tapasin vanhan työkaverin baarissa. Yksi asia johti toiseen ja lähdettiin jatkoille minun luo. Siellä sitten puolisammuneena antauduin tuolle miehelle.

Keskustelu - Vieras mies vaimolle | Seksi | Vauva

mies saa vierasta pilluaSuutelin Annaa suulle ja painoin ylävartalon hellästi takaisin. Jatkoin suutelemista ja ryhdyin kädelläni levittämään vaimoni reisiä vierasta miestä varten – voi luoja kuinka kiihottava hetki – Anna myötäili minua ja avasi reitensä niin auki kuin vain voi, ikään kuin antautui täysillä tulevalle.

Kun vaimo sai isoa vierasta kullia – Seksifantasiat

mies saa vierasta pilluaEero painoi yhtäkkiä kasvonsa Tuulan alushousuille ja suuteli housujen alta erottuvaa häpyvakoa hellästi, mutta kuitenkin niin, että Tuula näytti nauttivan kosketuksesta. Tuntui sairaan kiihottavalta katsella vierasta miestä suutelemassa omaa vaimoaan siltä alueelta, jota olin pitänyt tähän saakka yksinoikeutenani.

Vaimolle kahta vierasta – itorg69

vaimo antaa pillua vieraalle Vaimo sai useammman orgasmin mutta ei olisi halunnut lopettaa hyväilyä, tai hyväilyksi se oli melko rajua, lopulta kaikki viisi sormea vitussa.

Vaimolle kahta vierasta – itorg69

Tämä kaikki kuulostaa kliseiseltä, mutta näin oikeasti tapahtui muutama vuosi sitten, kun vaimoni oli viimeisillään raskaana. Meillä oli jo siinä vaiheessa kaksivuotias tyttö, ja koska raskauden loppu oli vaikea, vaimo oli pari viikkoa ennen synnytystä sairaalassa, ihan vaan ”varmuuden vuoksi”.

paljaalla vierasta pillua - tampereenkirkkosanomat.fi

Halusin itsekin sellaisen, mutta eihän niitä jälkeenpäin saa kasvamaan, kuten hyvin tiedämme. Siispä jatkoin omaa nautiskeluani ikkunan takana. Kun vaimoni vielä vähän aikaa imi tuota hirvittävää asetta, nosti mies vaimoni pystyyn ja nostaen häntä vähän ylös ja suorastaan pudotti seisoen vaimoni tuohon ihmeaseeseen.

laivalla vierasta | Keskustelu | Anna

Pian mies, joka oli vaimoni pepun kimpussa, tarttui vaimostani kiinni niin, että hän sai kaadettua vaimoni päälleen sängyn laidalle kyrpä edelleen vaimoni pepussa. Toinen mies siirtyi nyt vaimoni eteen ja otti sauvan pois vaimoni pillusta. Hän laittoi myös kortsun päälle ja tuli vaimoni pillun huulille. Pian hän työntyi vaimoni pilluun.

vierasta pillua – Seksifantasiat

mies saa vierasta pilluaSitten mies käänsi vaimoni vielä kontilleen ja pani takaa niin kovaa että vaimo valitti aika äänekkäästi. Välillä mies kyseli että tuntuuko hyvältä ja vaimo uikutti että, kyllä tuntuu hyvältä ja että anna tulla vaan jo. Sitten mies uhosi, että saa vaimo kunnon kyrpää, hyvä perse, nyt tulee, hyvä perse sun vaimolla.

Vaimoni antaa pillua kimpassa mutta - Ryhmäseksi

Tämä kaikki kuulostaa kliseiseltä, mutta näin oikeasti tapahtui muutama vuosi sitten, kun vaimoni oli viimeisillään raskaana. Meillä oli jo siinä vaiheessa kaksivuotias tyttö, ja koska raskauden loppu oli vaikea, vaimo oli pari viikkoa ennen synnytystä sairaalassa, ihan vaan ”varmuuden vuoksi”.

Vaimo saa siementä ja vierasta kyrpää | Seksinovellit

Paksu kyhmyinen kyrpä tulee esiin kaavun halkiosta ja lähestyi märkää pillua. Kurotuin katsomaan. Helposti uppoaa sisään ja hiukan spermaa valuu ulos. Mies alkaa nussia vaimoani. Ehkä oli kiihottunut jo aikaisemmasta näkemisestä ja saa siemensyöksyn aika nopeasti ja vetää kalunsa ulos. Taas pieni noro ilmestyi häpyhuulien välistä.

julia ann lesbian sexbig brother seksiäneitsyt pillu paljaanajooga ja seksipillua marjassawegw