marttitalja.fi mikä vittu näitä porilaisia vaivaa

Mikä vittu teitä Ylilautalaisia vaivaa? (Elevator Man) - YouTube

Kehittäkää näitä,vahvuuksianne, porilaiset. Olisi hyvä tutkimusaihe luonnontieteilijöille ja psykoanalyytikoille, "mikä vittu niitä vaivaa noita

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

video kuvattu suljetulla alueella ja editoitu näyttämään aidolta!!! This feature is not available right now. Please try again later.

Onnellisuusketju | Sivu 240 | Jatkoajan keskustelupalsta

Kyllä minä toki ymmärrän ettei painojen pudottaminen katonrajasta ole soveliasta, mutta allani nyt sattui olemaan paras näkemäni nostolava, jolle painojen pudottaminen olikin kielletty. Porissa on vissiin jopa ihan kohteliasta kysyä, että Mikä vittu näitä Porilaisia oikein vaivaa, ja teenpä sen nyt.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Kommentointiin liittyvät säännöt. Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään. Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.

Maailman Paras Minä: 2018

Ja joku vielä kehtaa kysyä et mikä vittu meitä porilaisia vaivaa. Heitänpä ilmaan toisen kyssärin: MIKÄ VITTU NÄITÄ BELGIALAISIA VAIVAA? Eivät osaa ees kunnon maalarinteippiä tehä. Sinitarraa ei täällä oo vielä edes keksitty.

Maailman Paras Minä: tammikuuta 2018

"Mikä vittu teitä porilaisia oikein vaivaa?", tiedusteli Juha Vares elokuvassa Jäätynyt enkeli ja voin sanoa, että ihan samaa pohdin minä aikoinaan vasta Kainuusta tähän kaupunkiin muuttaneena.

Belgia - Le fabuleux destin d'Aino - rantapallo.fi

"Mikä vittu näitä porilaisia vaivaa?" vai miten se Vares totesi Kaikilla pytyillä tuo käy ihan nätisti, mutta täytynee nuo vaihtaa ja tsekata venttiilijako melkein samoilla töillä kun menee.

Pori - MURHA.INFO

mikä vittu näitä porilaisia vaivaa

Mikä vittu teitä porilaisia vaivaa? Toivottavasti muijas lukee viestisi niin saadaan huomiselle jatkoa tarinaan vitutus- ja naisasiat-ketjuihin. Cobol 1.1.2009: En mene sanomaan mitään muista joukkueista ja siitä kuinka niiden johto seuraa Jatkoaikaa, mutta Jokerien johto lukee moneen kertaan päivässä sen mitä kirjoitan.

rrrrrrrrrrrrrrrrraivostuttavaa ja sitä rataa - Le fabuleux

mikä vittu näitä porilaisia vaivaa

JYLPPY-GALLERIA ETUSIVU Jylppy-Galleria on yksi suosituimmista Riemurasian osioista, joka sisältää hulvattovia mediatiedostoja, kuten ajankohtaisempia kuvia, videoita, tekstejä sekä äänitiedostoja.

Me Naiset – Blogit | Tyyliä metsästämässä – "Ei tää ihan

Elevator Man aka Vihreä Sammakko aka Ylimakko jne. näyttää ylilautalaisille kaapin paikan. En ole tehnyt videota. Julkaistu 23.01.2014 Kuvaus: Jaa sulla on t

Porilaisten erikoispiirteet | Puheenvuoro

mikä vittu näitä porilaisia vaivaa

Lukekaa nyt näitä keskusteluja, ja miettikää että mikä vittu meitä porilaisia vaivaa.. Ei helvetin helvetti..

isot tissit teinilläoldnanny lesbianseksiseuraa tampereeltaamanda harkimo sekskau iit pillutwegw