marttitalja.fi miksi seksi tuntuu hyvältä

Anaaliseksi - takaportti taivaaseen

miksi seksi tuntuu hyvältä

Miksi seksiä harrastetaan? Seksiä harrastetaan useimmiten sen vuoksi, että se tuntuu hyvältä. Seksi yksin, kumppanin tai kumppaneiden kanssa tuottaa mielihyvän tunnetta, laukaisee stressiä ja ainakin hetkellisesti rauhoittaa mieltä ja kehoa.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

miksi seksi tuntuu hyvältä

Miksi anaaliseksi tuntuu hyvältä? Peräaukon alue on erittäin erogeeninen alue. Siellä on suuri määrä hermopäätteitä – sekä miehillä että naisilla. Alueen stimulointi on usein nautinnollista tavalla tai toisella. Joku nauttii kevyestä silittelystä ilman penetraatiota, joku nauttii suuresti peppuseksistä kovemminkin ottein.

Miksi pusuttelu voi koukuttaa? Nämä asiat suudelma paljastaa

Miksi seksiä kannattaa harrastaa? | Anna.fi miksi seksi tuntuu hyvältä. 1. Kondomin käyttö. Monet miehet ja naiset kokevat, että seksi kondomin kanssa ei tunnu yhtä hyvältä kuin ilman.

Keskustelu - naiset tänne: Miltä seksi tuntuu? | Seksi | Vauva

Mä oon omalta kohdaltani huomannu että kun menee hyvin poikaystävän kans, niin seksi tuntuu hyvältä (siltikään en orkkua saa), mutta kun menee huonommin (esim. juuri nuo samat asiat et lupausten pettäminen ja viinan juonti) niin käy kipeää ja on epämiellyttävää

Keskustelu - Naiset kuvailkaa miksi yhdyntä tuntuu hyvältä

miksi seksi tuntuu hyvältä

Hyvältä silloin kun on kiihottunut, hirveältä ilman sitä. Toisaalta seksi tuntuu työläältä kaikkinen esi- ja jälkipesuineen. Tällä hetkellä seksi tuntuu lähinnä velvollisuudelle. Pidän eniten siitä, että mies ottaa minulta suihin.

Miltä penis tuntuu sisällänne? | Keskustelu | Anna

Hei Eki Olen 18-vuotias tyttö ja olen hiljattain alkanut olla seksuaalisesti aktiivinen. Olen miettinyt jo jonkin aikaa miksi seksi joskus tuntuu hyvältä ja joskus ei yhtään miltään. Mitä voisin tehdä, että seksi tuntuisi jossain? En haluaisi tuottaa poikaystävälleni pettymystä.

Sattuuko seksi? Mitä tehdä, kun seksi sattuu? - justwearit.fi

Onneksi edes joku yritti ilmaista itseään kunnolla ja vastasi aloittajan kysymykseen. Pelkät "se tuntuu kivalta" ja "se tuntuu niin hyvältä" -vastaukset eivät kerro vielä yhtään mitään. Enkä usko, että naisista tuntuu samalta kuin miehistä, kuten yksi vastaaja arveli. Kokemushan on molemmille täysin erilainen jo fyysisestikin.

Miksi seksiä kannattaa harrastaa? | Anna.fi

miksi seksi tuntuu hyvältä

7. Seksi auttaa nukkumaan paremmin. Oksitosiini-hormoni on myös paremman unen takana. Tässä on ehkä selitys sille, miksi kumppanisi saattaa olla yhdessä hetkessä täydessä toiminnassa ja toisessa jo kuorsata täysillä. Hyvien unien on taas todettu ylläpitävän terveellistä painoa ja verenpainetta. 8. Seksi nuorentaa

Miksi Seksi Tuntuu Hyvältä - Image Results

”Tajunnanräjäyttävä” on tuoreen tutkimustiedon valossa aika hyvä kuvaus seksistä. Mikä saa seksin tuntumaan hyvältä? Helppo vastaus kysymykseen olisi tietenkin kosketus, mutta jos neurotieteilijältä kysytään, vastaus piilee missäpä muualla kuin aivoissa.

Seksi synnytyksen jälkeen – Mutsi Puhuu

miksi seksi tuntuu hyvältä

Miltä seksi tuntuu synnytyksen jälkeen? En ollut itse koskaan ajatellut asiaa sen tarkemmin, kuin vasta sitten kun kyseinen tilanne kohdalleni osui. Tämä ehdottomasti kuuluu siihen listaan niiden asioiden kanssa, joista olisin halunnut olla tietoisesti tietoinen ennen vauvan syntymää! Ja mielellään myös valmistautunut.

pillu ei tunnu hyvältä - pirkanmaanlehtipaino.fi

miksi seksi tuntuu hyvältä

Eli kertokaa miltä se tuntuu ja miksi se tuntuu hyvältä te jotka ette kumminkaan saa orgasmia panemalla. Miksi ette saa jos kerran tuntuu hyvältä? Eikö orgasmi ala lähentyä milloinkaan vai kestäisikö siinä liian kauan ja mies tulee tai väsyy? Miehenä on vähän vaikeaa hahmottaa miksi yhdyntä tuntuu naisesta hyvältä jos ei laukea.

miksi seksi tuntuu hyvältä - gelatodilucca.nl

– Mutta miksi ei tehdä vain sitä, mikä tuntuu hyvältä? Miksi esimerkiksi yritetään saada orgasmia yhdynnässä, jos vaikka suuseksi tuntuu paremmalta? Seksi voi olla mitä vain, mistä te nautitte, Kolster on sanonut. Joskus syy huonoon seksiin voi liittyvä esimerkiksi siihen, että limakaivot ovat liian kuivat. Ratkaisu siihen on

asa akira lesbianlesbian tits lick gifgay seductionspermaa valuva pillulesbian sex comicwegw