marttitalja.fi miltä vagina maistuu

Keskustelu - Miltä pimppi käytännössä maistuu? | Seksi | Vauva

Kerroimme vastikään jutusta, jossa miehet määrittelivät, miltä vagina maistuu. Myös miehisen elimen makua on yritetty aikaisemmin määritellä. Thought Catalog ja Pucker Mob-sivustojen mukaan peniksellä on erittäin monta makuvivahdetta grillimakkarasta gerbiileihin.

Miltä pillu maistuu?! - YouTube

Okei. Jostain syystä aikaisempi kysymys poistui. Kysyn siis uudelleen, eli miltä pimppi käytännössä maistuu? Onko eroa onko nuoren tai vanhan naisen pimppi? Ja disclaimerina: en kaipaa nyt mitään kepeää vittuilua tai arvuuttelua, vaan ihan mielellään asiallisia vastauksia mieltäni askarruttavaan kysymykseen.

NAISET: Maistuuko sperma pahalle vai tuntuuko se vain

virtsa on kellertävää. Ejakuloitu neste maistuu makealle ja monen mielestä hyvälle, virtsa taas on mitä on. Mikäli kyseessä on virtsa, se jättää lakanoihin ikävän kellertävän läikän, joka myös tuoksuu voimakkaasti. Ejakulaatiossa erittynyt neste taas ei kuivuttuaan tuoksu eikä myöskään tahri.

Miltä pillu maistuu?! | Hyväkysymys.fi

Jaa että miltä maistuu paska kysäisee tytteli ? En ota likaista paskalta mauituvaa siitintä suoraan peräsuolesta suihin sillä makuasti menee hajalle likaisesta peniksestä. Kehotan pesemään siitimen anaaliseksin jälkeen jos aijot ottaa peniksen suuyhdynnän jälkeen vaginayhdyntään.

Miltä penis maistuu? Naiset kertovat yllättävät tarinat

"Olen sitä mieltä, että se maistuu osterilta." "Minusta vaginan maku on hieman suolainen." "Kuivattu kala tulee minulle ensimmäisenä mieleen." "Mieleeni tulee patteri." Lue myös: Miltä penis maistuu? Naiset kertovat yllättävät tarinat. Lue myös: Miksi vagina muuttuu iän myötä? 4 merkittävintä syytä

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

25.10.2017 21:15 - Reija Saarinen - Luettu 1 551 kertaa Kondomi on keskimäärin suurempi kuin penikset. Daily Star uutisoi Yhdysvalloissa tehdystä

Miltä vagina maistuu? Miehet kertovat - Uutiset - KISS

"eli miksnikä naisnen vagina tuoksuu kalalle aina sillon tällön siis ei pelkästää pahalle sta. Eli terveen ja puhtaan naisen pillu miltä pimpsa maistuu

Miltä pillu maistuu? - Suuseksi - Suomi24 Keskustelut

miltä vagina maistuu

Kerroimme vastikään jutusta, jossa miehet määrittelivät, miltä vagina maistuu. Suuhun ei saa mahtumaan edes terskan päätä. Tämän täytyy olla rakkautta. Jos mittaa halkaisijan pienempään suuntaan niin ympärysmitta on huomattavasti suurempi, että se ällöttäisi minua. Täytyy sanoo että maistuu muuten tosi suonikkaan hyvälle.

Kyrvän Imeminen Miesten, Haluaisin Imeä Toisen

miltä vagina maistuu

Aivan yksiselitteistä vastausta siihen, miltä pillu maistuu ei siis voida antaa, sillä maku vaihtelee pillusta ja päivästä toiseen. Maku on myös maistajan kielessä: jokainen liittää erilaisiin hajuihin ja makuihin henkilökohtaisia kokemuksia, muistikuvia ja mielleyhtymiä.

Kyrvän Imeminen Miesten, Haluaisin Imeä Toisen

Vaginate definition is - invested with or as if with a sheath. Love words? You must — there are over 200,000 words in our free online dictionary, but you are looking for one that’s only in the Merriam-Webster Unabridged Dictionary.

Satunnainen Sukupuoli. Suuri Kulli Suihinotto Ei Seksi

Pillun maku ja tuoksu muodostuvat erilaisista nesteistä sekä hiki- ja talirauhasten eritteistä. Kiihottuessa pillu kostuu sen seinien läpi erittyvästä liukas

lesbian mother pornsuomi seksi kuvasoumalaista pornoavittu kiinnostaalesbian strap on gifwegw