marttitalja.fi pullaa vai pillua vitsi

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Voihan vitsi on uusi sivusto,johon on kerätty parhaitavitsejä ja tarinoita.Muistathan,ettei vitsien ole tarkoitus loukata ketään. kysyi annanko pullaa vai pillua"

Vitsi verstas

Haluatko vaikuttaa maailmaan? Tekniikan ala tarjoaa siihen paljon mahdollisuuksia ihan kaikille! Shaking up Tech -tapahtuma kannustaa lukioikäisiä naisia opiskelemaan tekniikkaa lukion jälkeen.

Vieni Vai Trattoria - Home - San Luis Obispo, California

Vierailija: "Vaimo sanoo miehelleen:- Vessan lavuaari ei vedä, avaisitko sen?Mies:- Vittu, minä mikään putkimies ole.Vaimo lisää:- Keittiöön ei tule valoa, vaihtaisitko lampun?Mies:- Vittu, minä mikään sähkömies ole.Seuraavana päivänä mies tulee töistä, ja kas vain, lavuaari vetää ja keittiössä p

Sallittakoon yksi vitsi!!

No Reiska kysyi leivotko pullaa vai annatko pillua?! Mies siihen että sä varmaan leivoit pullaa? "Vittu mä mikään leipuri oo" vastasi vaimo. Sori jos jo ollut!

VAI A Conversation About Osteoporosis - VAI

Vai Lahi (Tongan: Big water) is the central crater lake of the Tongan island of Niuafoʻou. The island is the most northerly island of Tonga, is the most northerly island in the kingdom of Tonga, and is located some 570 km north of the kingdom's main island, Tongatapu. Niuafoʻou is annular in shape, the rim of an active volcano.

Vitsi sivu

Lohduksi kaikille miehille: uusin tutkimus kertoo, että naisen saa parhaiten tyydytettyä 8.5cm pitkällä ja 4.5cm leveällä välineellä - sillä ei ole väliä onko se Visa vai MasterCard #6 -.- , 30.08.2011

Vitsi, vitsi . | sivu 4 | Keskustelu | Anna

Ville oli panostaja, tunnettu melko kovista latingeista, oli kuitenkin selvinnyt suuremmitta vahingoitta monta kymmentä vuotta. Kunnes sitten sattui se viimeinen moka, pomo ehdotti Heikille, Villen paras ja vanhin työkaveri kun oli, josko Heikki kävisi leskelle kertomassa.

English Translation of “vai via!” | Collins Italian-English

Pikkujouluvormaatteja Taru Sormusten Herrasta -pikkujoulu: Muistat eronneesi ystävistäsi, tavanneesi kääpiöitä, tapelleesi kauheasti, puhuneesi puille, kävelleesi aivan helvetin pitkiä matkoja ja hävitit sormuksesikin heittämällä sen Tuomiokapitulin takana viemäriin.

Keskustelualueet - Demi.fi

neljäntenä päivänä mies tulee kotiin. kaide ei heilu, viemäri vetää taas ja lampussakin on valo. tätä ihmetellessään vaimo vastaa " naapurin pertti kävi korjaamassa" . mies kysyy mitä se halusi palkaksi. vaimo vastaa että pullaa tai pillua. mies kysyy että kai jätitte pullaa hänellekin. tähän vaimo vastaa että " vittu mä

Vitsejä! | Page 10 | Pakkotoisto.com

Seuraavana päivänä ”pesukone ei toimi, viitsitkö katsoa?” Vittu mä mikään sähkömies ole! Seuraavana päivänä kaikki pelasi, aita oli korjattu jne. Kuka ne korjasi? Kysyy mies. Naapurin Veijo. Paljonko tahtoi? Ei mitään, kysyi annanko pullaa vai pillua. No sä sitten teit pullaa? Johon vaimo: Vittu mä mikään leipuri ole! RE

snap tissitylilauta bb seksisportygirl seksitreffitviivi pumpanen pilluvanhemman naisen seksiwegw