marttitalja.fi raskaana ei tee mieli seksiä

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Salkkarit - Heidi ei olekkaan raskaana Seppo Show. Loading Unsubscribe from Seppo Show? Cancel Unsubscribe. Working Subscribe Subscribed Unsubscribe 4.16K. Loading

Keskustelu - Mun tekee koko ajan mieli seksiä! | Sana vapaa

Oli vaivani sitten vatsakipu, päänsärky, kuume, pahoinvointi, ihottuma, parku tai ketutus – olen ilmiselvästi raskaana tai ainakin vauvakuumeessa. Tuntuu kuin yrittäisin selittää katolilaiselle inkvisitiolle, etten ole noita. Pelottaa helvetisti. Rakastan seksiä, pitkiä yöunia, raukeita aamuja ja omaa rauhaa.

Olen raskaana, eikä mies halua seksiä | Keskustelu | Kaksplus

Mieheni ei tee mitään nautintoni eteen. Olemme eläneet ilman seksiä puolitoista vuotta. Elämäni on helpottunut. Enää ei tarvitse keksiä, miten luistaa seksistä. Seksielämämme ei ole koskaan ollut mitään ilotulitusta. Tapasin itseäni monta vuotta vanhemman puolisoni nuorena ja aluksi suostuin seksiin häntä miellyttääkseni.

raskaus, seksi, itsetunto - Parisuhde - Suomi24 Keskustelut

Minun ei tee mieli seksiä, kun olen raskaana. Moni nainen kokee olevansa naisellisimmillaan odottaessaan lasta, mutta minusta ei todellakaan tunnu silloin viehättävältä tai seksikkäältä – pikemminkin ryhävalaalta.

seksi raskaana olevan kanssa ei kelpaa miehelle | Keskustelu

raskaana ei tee mieli seksiäEn halunnut laittaa tätä kysymystäni tuonne seksipalstalle, koska tahtoisin nimenomaan raskaana olevien naisten kokemuksia ja miksei miestenkin, että miten olette suhtautuneet raskaana olevaan naiseenne, jos hänen ei tee mieli seksiä. Entä te, jotka olette jo synnyttäneet: Vahvistuuko limakalvot synnytyksen lähestyessä?

Keskustelu - Mitä teen kun ei tee mieli SEKSIÄ | Aihe vapaa

raskaana ei tee mieli seksiäSääliseksi on joskus ihan ok, ja pitkässä suhteessa tulee myös niitä kausia, jolloin kannattaa seksiä harrastaa myös silloin, kun ei kauheasti tee mieli. Mutta jos ajatuskin seksistä tuntuu _vastenmieliseltä_ (esim. raskauden vuoksi), niin ei sitä ole pakko harrastaa, missään muodossa!!

Raskaana Ei Tee Mieli Seksiä - Image Results

raskaana ei tee mieli seksiäTeksti kuin mun kirjoittamaa. Muakaan ei yleensä tee mieli, tai tekee todelllla harvoin, mutta nyt ku olen raskaana niin himot ovat kovat. Mies ei innostu ollenkaan, pelkää satuttavansa vauvaa ja hänestä tuntuu kuin joku kolmas pyörä ois mukana nyt ku odotan, vauva saattaa potkia seksin aikana masussa, se vie miehen halut kokonaan.

Seksiä voi harrastaa raskausaikana huoletta – useimmiten

raskaana ei tee mieli seksiä"Mielestäni seksi on mukavaa raskaana ollessa myös jos kipuja ei aiheudu liikaa. Raskaus ei ole este seksille aina. Joillakin on joillakin ei. Itse en ole kyennyt seksiin ennen loppua, sillä kivut ovat olleet järkyttävät. Mieheni on ollut sujut asian kanssa että seksiä meillä ei ole yhdyntänä ollenkaan, vaan muilla tavoin.

Keskustelu - Naisen seksihalut raskaana | Sana vapaa | Meidän

Minulla on ihan sama fiilis kun sulla, paitsi en oo raskaana ja olen sen keskiaukeamatytön näköinen. ELi kyse ei ole siitä miltä näytät vaan nyt sulla on päässä jotain, mikä tarttee ensinnäkin miettiä mitä se on, toisekseen hyväksyä että nyt on noin, kolmannekseen keskustella ja itkeä asiasta avoimesti: saat olla surullinen siitä, ettet tunne enää itseäsi viehättäväksi.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Teksti kuin mun kirjoittamaa. Muakaan ei yleensä tee mieli, tai tekee todelllla harvoin, mutta nyt ku olen raskaana niin himot ovat kovat. Mies ei innostu ollenkaan, pelkää satuttavansa vauvaa ja hänestä tuntuu kuin joku kolmas pyörä ois mukana nyt ku odotan, vauva saattaa potkia seksin aikana masussa, se vie miehen halut kokonaan.

karvanen kyrpäsuomi 25 treffitrocky road seksikuuma kyrpädesign vaginawegw