marttitalja.fi raskaana seksi ei huvita

Seksi raskausaikana | Page 3 | Vau Foorumi

”Olen viikolla 17 ja hormonit hyrräävät. Olen koko ajan ärtynyt ja vihainen. Minua mieheni saa kuulla kunniansa. Seksi ei maistu ja minua ei huvita tehdä mitään”, odottaja kirjoittaa. Hän kertoo myös haluavansa olla yksin. Tilanne on saanut odottajan myös torumaan itseään. ”En halua mennä mihinkään missä on ihmisiä.

runo seksi

raskaana seksi ei huvita

Seksi raskaana ollessa on ihanaa.. tosin hyvin harvoin tulee tunne, ettei huvita. Parasta raskausajan seksissä lienee kumminkin se, että mieheni haluaa mua aina vaan vauvahan ei seksistä kärsi ennemminkin päin vastoin, äidin hyvä olo välittyy myös sikiölle.

Keskustelu - Mitä miehen EI pidä sanoa raskaana olevalle

Sängystä ei liene syytä tehdä taistelutannerta. Jos joku haluaa kutsua sitä pakkoseksiksi, kutsukoon. Mielestäni se on silti asenteesta kiinni. [:D] Silloin kun seksi ei ole valtataistelua, molemmat ymmärtävät, että joskus väsyttää, joskus ei huvita ja joskus ei voisi pätkääkään kiinnostaa.

Seksi raskaana olevan kanssa - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Elämäni on helpottunut. Enää ei tarvitse keksiä, miten luistaa seksistä. Seksielämämme ei ole koskaan ollut mitään ilotulitusta. Tapasin itseäni monta vuotta vanhemman puolisoni nuorena ja aluksi suostuin seksiin häntä miellyttääkseni. Seksi oli alusta saakka enimmäkseen hänen tarpeidensa tyydyttämistä.

Seksi ei huvita - Yleistä raskaudesta - Suomi24 Keskustelut

Teksti kuin mun kirjoittamaa. Muakaan ei yleensä tee mieli, tai tekee todelllla harvoin, mutta nyt ku olen raskaana niin himot ovat kovat. Mies ei innostu ollenkaan, pelkää satuttavansa vauvaa ja hänestä tuntuu kuin joku kolmas pyörä ois mukana nyt ku odotan, vauva saattaa potkia seksin aikana masussa, se vie miehen halut kokonaan.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

raskaana seksi ei huvita

Mutta ei vaan huvita. Haluan silti tyydyttää häntä edes joskus .. mutta miksei voitaisi nauttia seksistä. Tosin olen raskaana rv 32 ja eka lapsi on 2vee ja talonrakennus menossa loppusuoralla. Niin ehkä tässäkin vähän syitä tähän haluttomuuteen kun ei vaan jaksa.

seksi | Keskustelu | Anna

Meillä ihan sama juttu. Raskauden puolenvälin jälkeen seksi väheni ja viimeiset kuukaudet käpristelin totaali puutteessa. Nyt tilanne on sellainen, että vauva on jo 7 kuukautta mutta seksi EI ole palautunut ennalleen, ei edes lähelle sitä. Kovasti olen kapinoinut hyvällä ja pahalla mutta mitään tulosta en ole aikaiseksi saanut.

seksi raskaana olevan kanssa ei kelpaa miehelle | Keskustelu

Mutta jos ette viitsineet edes käyttää mitään ehkäisyä niin ei abortti ole hyväksyttävä, silloin tiesit, että lapsi voi tulla. Eli ei minusta ole hyväksyttävää silloin antaa ensin tahallaan lapselle elämä ja sen jälkeen tuumata että "ei vaineskaan, ei huvita, joten nirri pois". Montako lasta sulla on?

Alkuraskaus ja ärtyneisyys: ”Olen koko ajan ärtynyt ja

Olen nyt neljännellä kuulla raskaana ja alkaa pikkuhiljaa huolestuttaa minun ja mieheni suhde kun mulla ei kertakaikkiaan huvita sänkyhommelit. Kun seksi ei

valaan kyrpänina honkanen seksipornoa netflixistäseksiä ovulaation aikaanstreffitwegw