marttitalja.fi seksiä kerran viikossa

montako kertaa viikossa seksiä? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Joskus harrastamme kaksikin kertaa päivässä. Olemme olleet puolitoista vuotta yhdessä ja asuneet yhdessä 3 kuukautta. Seksi ei ole pääasia meille kunhan sitä saa useamman kerran viikossa sss "Meillä on seksiä vähintään kerran päivässä. Kymmenes vuosi suhdetta menossa." mies mallia -57

Miten seksin määrä vaikuttaa parisuhteeseen ja itsetuntoon

Moni vakiintunut pari harrastaa seksiä edelleen kerran tai kaksi viikossa. 1-5 vuotta yhdessä olleista pareista yli puolet, 53 prosenttia, harrastaa seksiä kerran tai kaksi kertaa viikossa. 5-10 vuotta yhdessä olleista pareista sama tahti on 46 prosentilla pareista ja 10-20 vuotta yhdessä olleista pareista 40 prosentilla.

Onko seksi kerran viikossa liian vähän? Miehet antavat

Mun mies on ihan samanlainen. Mä haluaisin seksiä VÄHINTÄÄN kerran päivässä, miehelle riittää viikon-parin välein, joten kompromissi on muutaman kerran viikossa. Näin ollen mä olen vähän puutteessa ja mies joutuu vähän enempi töihin kun haluais, mutta minkäs teet.

Seksi kuoli avioliiton ja lasten myötä – ”Velvollisuudesta

Totta kai lukijoiden joukossa oli myös heitä, joille seksi maistuu useamman kerran viikossa. Suurin osa kommentoijista kertoi seksielämän olevan kuihtunut pitkässä avioliitossa. Yllättävää on, että myös alle 10 vuotta avioliitossa olleet kertovat, että seksiä on hyvin vähän. ”Hyvä, jos kerran vuodessa saa”

Mies haluaa seksiä kerran/kaksi viikossa, mikä sitä vaivaa

“Meillä on kaksi lasta ja teemme vastakkaisia työvuoroja, jotta säästämme lastenhoitokuluissa. Harrastamme seksiä silti vähintään kaksi kertaa viikossa. ”Kerran tai kaksi viikossa ja minusta määrä on ihan hyvä. Kyllästyn seksiin, jos harrastamme sitä joka päivä. Harvempi määrä pitää jännityksen yllä.

Seksiä kerran viikossa? Se on ihan sopiva määrä - MTVuutiset.fi

seksiä kerran viikossa

Kuinka monta kertaa yleensä harrastat seksiä viikossa? Siis keskimäärin montako kertaa, ja oletko sinkku, varattu vai jotain muuta? Haluaisitteko enemmän, vähemmän vai onko nyt sopivasti?

Kuinka usein seksiä harrastetaan viikossa? Yhdessä asuvat

Ehkä keskimäärin noin kerran kahdessa viikossa, välillä menee viisikin viikkoa ilman. Itseä kyllä haluttaisi monta kertaa päivässä mutta minkäs teet kun emäntä ei halua. Oma käsi paras apu, vähintään kerran päivässä. Yhdessä oltu 8 vuotta, josta 3 vuotta naimisissa.

Keskustelu - Mun mieheni haluaa seksiä vain 1 kerran viikossa

Yleisesti tarkasteltuna 13 prosenttia aviopareista harrastaa Kinsey-intituutin tutkimuksen mukaan seksiä vain muutaman kerran vuodessa. 45 prosenttia heistä ryhtyy petipuuhiin muutaman kerran kuussa, 24 prosenttia 2–3 kertaa viikossa ja 7 prosenttia vähintään neljä kertaa viikossa.

Kerran viikossa onkin optimaalisin määrä seksiä •

Toronton yliopiston psykologian laitoksen tutkimuksen mukaan onnellisimmat parit harrastavat seksiä kerran viikossa. Tutkimukseen osallistui 30 645 ihmistä. Tutkimuksen mukaan seksin määrä ja onnellisuus korreloivat ylösalaisin olevan U:n muotoisen käyrän mukaan, ei lineaarisesti.

Seksiä Kerran Viikossa - Image Results

Viitisen kertaa viikossa ”Parhaimmillaan seksielämäni on silloin, kun harrastan sitä kumppanini kanssa neljästä seitsemään kertaa viikossa. En tiedä, onko säännöllinen seksi syy vai seuraus, mutta heti, jos välejä alkaa kiristää tai on stressiä, seksiä tulee harrastettua vähemmän.” Nainen, 25

Tutkimus: Kerta seksiä viikossa riittää tekemään parit

Seksiä ei tee mieli. Mietin, olenko joskus ajatellut riitojen johtuvan siitä, ettei meillä ole ollut kovin usein seksiä. Riitoja on näköjään, vaikka seksiä olisikin kerran viikossa. Edellisestä kerrasta tosin alkaa olla jo kohta viikko.”

lapin pornoamiksi seksi sattuuvin diesel is gaypillu on huonoille runkkaajillenaisen iso pilluwegw