marttitalja.fi seksi raamattu

Avoliitto ja esiaviollinen seksi Raamatun valossa -- Mari

Raamattu ei tuomitse seksuaalista nautintoa, vaan se osoittaa sen olevan Jumalan lahja aviopareille. Luotuaan ihmiset ”mieheksi ja naiseksi” Jumala totesi lopputuloksen ”erittäin hyväksi” (1. Mooseksen kirja 1:27, 31).

Mitä Raamattu sanoo seksistä? - YouTube

seksi raamattuKuvattu Kangasalan seurakunnan nuortenillassa 11.2.2012. This feature is not available right now. Please try again later.

Esiaviollinen seksi — Vartiotornin VERKKOKIRJASTO

RAAMATTU JA HOMOSEKSUAALISUUS. Kristillisen uskon keskukseen kuuluu ajatus siitä, että jokainen ihminen on samanarvoinen Jumalan edessä. Johanneksen evankeliumin niin kutsutussa pienoisevankeliumissa Joh. 3:16 sanotaan: Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Mitä Raamattu opettaa seksistä? - Nuotta.com

Raamatussa edellytetään monessa kohtaa, että puolisot menevät naimisiin neitsyinä. Tämä ei ole mahdollista, jos ollaan ennen häitä harrastettu seksiä. Esiaviollinen seksi tulevan puolison kanssa on aivan yhtä paljon syntiä kuin esiaviollinen seksi kenen tahansa muun kanssa. Raamattu ei tee näiden välille mitään eroa.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Raamattu osoittaa selvästi, mikä on Jumalan näkemys esiaviollisesta seksistä. Lue, mikä on Raamatun kanta ja miten ystävyytemme Jumalaan liittyy asiaan.

Onko esiaviollinen seksi väärin? | Raamatun kanta

Raamattu erottaa halun ja himon toistensa vastakohdiksi. Raamatun opetuksen mukaan miehen ja naisen avioliiton seksielämässä on luvallista ja toivottavaa, että puolisot haluaisivat toisiaan, eli tuntisivat seksuaalista halua toisiaan kohtaan.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

iOS-sovellus päivitetty . Taivas TV7 iOS sovelluksen päivitetty versio (1.4.3) on ladattavissa App Storessa. Päivityksen pitäisi korjata arkiston tekstitettyjen videoiden toistoa vaivannut ongelma, joka aiheutti sovelluksen äkillisen sulkeutumisen hetken päästä videon alettua.

Raamattu ja seksi - Lestadiolaisuus - Suomi24 Keskustelut

© Sivuston aineistoa saa käyttää muuten vapaasti, mutta ei kaupalliseen tarkoitukseen. • Design by Free CSS Templates.. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

Haureuden synnit ja haureuden harjoittaminen

Raamattu kertoo Jumalan luoneen miehen ja naisen sekä antaneen heille seksuaalisuuden lahjan suvun lisääntymiseen sekä seksuaalisen mielihyvän kokemiseksi. Seksi on siis Jumalan lahja ihmiselle! Terveen ja kypsän seksielämän salaisuus on Jumalan tiedossa.

Café Raamattu | Paavali, seksi ja seurakunta | TV7

Raamattu kehottaa pidättymään seksistä ennen avioliittoa. Aviopuolisoiden välinen seksi on ainoa seksuaalisten suhteiden muoto, jonka Jumala hyväksyy (Hepr. 13:4). Aivan liian usein me keskitymme seksin viihdyttävään puoleen tunnistamatta siihen liittyvää suvun jatkamisen osa-aluetta.

pillu khera mapalexa nicole lesbianpicture of vaginalouis walsh gayseiska tissitwegw