marttitalja.fi tissi blogi

Blogit.fi - Suomen blogilista.

Tissi hajosi! Kaikenlaista voi koti-äidin arjessa tapahtua, joka saa myöhästymään leikkipuiston perhekahvilasta. On "lähtökakat", jotka ovat lähes kaikille äideille tuttuja (lapsi tai lapset päättävät kakata juuri siinä vaiheessa kun kengätkin on saatu lapselle jalkaan ja kodin ulko-ovi melkein avattu).

Tehtävänimikkeenä Laura

tissi blogi

Kiitos kokemuksesi jakamisesta Liian isot? Ihanaa, että kirjoitit omaa pohdintaasi noin rohkeasti.Minun oma mielipiteeni on, että jokainen ihminen saa käyttää kesävaatteita - oli sitten, pieni, iso, lihava, laiha, pitkä, lyhyt, isorintainen tai pienirintainen.

Leikkaus, hyvästi tissi. - Marikan taistelu - Vuodatus.net

tissi blogi

Purskautin melkein kahvit näppikselle kun selasin hajamielisesti netin uutisviidakkoa (dailymail.co.uk). Muodin nimissä tehdään aina välillä melko jännittäviä vetoja: gianni Yllä suunnittelija Gianni Molaron luomus Rooman muotiviikolta.

SILIKONILÄRPÄKE #verhotestaa - YouTube

Kuvattiin toinen osa suosittuun testissä oudot kauneustuotteet videoon meidän Beauty Up porukalla, toivottavasti tykkäsitte :) HOX! Älä ota videota turhan va

Me Naiset – Blogit | Puhu muru – Oi tissit, tissit

tissi blogi

Friday, June 30, 2006. Pieni on kaunista posted by tissibloggaaja at 1:57 AM 8 comments

Onko sittenkin vielä megamunkkeja ja lautoja? Eli tissi-gate

tissi blogi

Juuri niin! Kauniita, erilaisia naisia on vaikka kuinka. Mutta uutisissa ja somessa esillä olevat ovat kuin samasta muotista! Ja ikävän monella on jotain osaa korjailtu.

Tissi, tissi, tissi! – Minä ja mun pää + nää | Lily

tissi blogi

Ole nyt hiljaa -tissi tarjoillaan usein paikoissa, joissa olisi syytä olla hiljaa. Ehkä eniten kirkoissa vieraillut tissi, erityisesti häiden ja hautajaisten aikaan! Pliiiiis nukahda – tissi tavataan poikkeuksellisen useasti makuuhuoneiden lähettyviltä. Tihein tissin havainnointi tapahtuu klo 21-00 ja sitä sävyttää väsynyt huokailu.

tissi -blogit - Sivu 1 - Blogivirta.fi

Amalian päästyä koulusta paahdoimme kotiin, siinä sitten Nupulle nopea vaipanvaihto, tissi suuhun ja unille. Tänään on pikkuisella plakkarissa reilu kahden tunnin unet, eli aivan mahtavat unoset! Mä tein aamulla ruuan valmiiksi, vaikka söimmekin aika paljon normaalia lounasaikaa myöhemmin.

tissi blogi

Taaperoimetys voi olla apuna monessa arjen tilanteessa. Se nukuttaa väsyneen iltakukkujan, taltuttaa janon ja pikkunälän, lataa pienen touhuajan akut ja tarjoaa maailmanvalloittajalle turvaa uusissa tilanteissa.

tukeavanhemmille.fi

This feature is not available right now. Please try again later.

nistiltä pilluaronin ja annin treffitlesbian old young pornopen vulvaalexander gay pornwegw