marttitalja.fi vittu lehti

vittu - Wiktionary

Pussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

Seksi | Vauva

vittu lehti

Noniin kissa pöydälle. Tämä Mitä Vittua-Lehti on sekoitettu saman nimiseen MV-Lehteen (Mitä Vittua lehti). Ja tästä syystä pitää joko vaihtaa tämän sivun nimike tai poistaa tämä koko sivu näiden väärinkäsitysten poistamiseksi.

Mitä Vittua-Lehti - Etusivu | Facebook

Lehti asialinjalla ja vihan seasta löytyy pointtikin! Kommenteissa silti ihmeellistä itkemistä siitä, miten pelastus löytyy vain vasemmalta. Ainakaan yliopistotasolta katsottuna perinteinen demarien suosima kolmikanta ei ole tarjonnut kuin tyhjiä lupauksia ja keppiä opiskelijoille.

Mitä Vittua - YouTube

Ylen tallenteesta puuttuu juuri se tärkeä kohta, jota MV-lehti oli käyttänyt uutisoinnissaan, ja mikä oli erityisesti suvakkeja riepova osa presidentin puheessa.

Petri Nygård – Haista vittu Lyrics | Genius Lyrics

vittu lehti

A Finnish term equivalent to the American "Fuck You" Means literally "Sniff cunt"

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vittu lehti

vittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

Urban Dictionary: Haista Vittu

vittu lehti

“Ajattele nyt jotain brontosaurusta, lol vittu miten tyhmä”, pohtii tunnettu älykkyyskriitikko Denila Witti-Martanen keskenään. Martti-poni kuitenkin muistuttaa, että tyhmyys aiheuttaa jo nyt konkreettisia haittoja jopa miljoonille ihmisille ympäri maailmaa, ja haitat tulevat vain lisääntymään.

Kuvat ja videot - Hymy

Finnish swearwords – a list of profanities you shouldn’t know Posted in Curiosities , Finnish language Last week we had the day of the Finnish culture and Kalevala, and in a month or so (9th of April) there will be the day of the Finnish language.

haista vittu! - English translation - bab.la Finnish-English

Vauva.fissä kaikki perhe-elämästä: Raskausaika, vauvat ja lapset, kasvatus ja vanhempien vertaistuki. Parhaat blogit ja blogiyhteisö sekä suositut keskustelut.

parkinsonin tauti seksisuihinotto iltalehtihierontaa ei seksiä forssasunnuntai seksitaksi seksiwegw