marttitalja.fi voi vittu englanniksi

vittu suomesta ruotsiksi - RedFox Sanakirja

haista verbi. Levittää varsinkin epämiellyttävää tai voimakasta hajua, löyhkätä, lemuta. Esimerkiksi: Haiseva raato. Henki haisee. Haista hyvältä tai hyvälle, tupakalta tai tupakalle.

vittu - English translation - bab.la Finnish-English dictionary

voi vittu englanniksi

vittu suomesta ruotsiksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.

Keskustelu:Vittu – Wikipedia

voi vittu englanniksi

vittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

voi pussi | Urbaani Sanakirja

voi vittu englanniksi

vittu suomesta englanniksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.

Voi Vittu Englanniksi - Image Results

voi vittu englanniksi

Pussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

NO VOI VITTU - YouTube

voi vittu englanniksi

Voi vittu, mikä talo! – Onpahan hieno talo!/ Voi ei mikä talo! (korostava ilmaisu) Voi vittu, että sä oot tyhmä! Vittu mä mitään ole varastanut! – En minä ole mitään varastanut! (käyttö eräänlaisena kieltosanana aggressiivissa) Virpin vittu alkoi supistella ja tajusin Virpin saavan. Mitä vittua sinä teet täällä?

vittu englanniksi - Sanakirja.org (suomi-englanti)

Vittu on yksi suomenkielisen Wikipedian tärkeimmistä hakusanoista. Toivotaan, että se ajan myötä saa arvoisensa artikkelin. --Sumafi 27. kesäkuuta 2008 kello 20.03 (UTC) Tästä on Wikisanakirjan sananselitys nykyään ja sinne sana on omiaan ja sinne voi selittää myös sanan vanhaa käyttöä täsmällisemmin.

sovittu - käännös englanniksi - bab.la Suomi-Englanti sanakirja

Get YouTube without the ads. Working Skip trial 1 month free. Find out why Close. NO VOI VITTU Voi vittu full hd (ReUpload) - Duration: 0:19. NuuskaJuti94ReUp 14,008 views.

voi - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

Translation for 'vittu' in the free Finnish-English dictionary and many other English translations. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation

Urban Dictionary: vittu

"Voi Voi sitä kyytiä, millä Luru silloin lensi ilman halki suihkun kannattamana! Plättä hyppeli paikallaan ja kiljui." Plättä hyppeli paikallaan ja kiljui." "- Niin juuri, mutta mikä on sellaista, että apina, joka voi pidellä itsensä puussa vaikka yhdellä jalallaan, sieltä putoaa?

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

voi vittu englanniksi

Contextual translation of "vittu saatana" into English. Human translations with examples: cunt, cunts, satan, fuck!, 9 soil, cheers, fuck you, virastot, fuck you!.

VITTU suomesta englanniksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-englanti)

Mitä tarkoittaa voi pussi. voi pussi - Niilo22:n ''noniin voi vittu! '' huudahduksesta lapsiystävällisempi versio. noniin voi pussy (vittu englanniksi) voidaan myös tarkoittaa pussia jossa on voita.

hyvät pillutvittu haiseenelli matula tissitnuolin tädin pilluasekasauna seksiwegw